Μοναδικά προϊόντα, σπάνια χόρτα και βότανα, βιολογικό κρητικό ελαιόλαδο.
Αποκλειστική χρήση ζώων ελευθέρας βοσκής και βιολογικών προϊόντων δίχως φυτοφάρμακα και
βιομηχανική επεξεργασία.
Από τα χέρια μικρών παραγωγών, στο τραπέζι, ο πλούτος της κρητικής και ελληνικής γης προσφέρει
ένα σύνολο εκλεκτών γεύσεων.
Η γη μας και οι άνθρωποι μας, η ποιότητά μας.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ
Η Ιδέα του ονόματος, ξεκινά σχεδόν μαζί µε την ιδέα ότι, έπειτα από χρόνια δουλειάς μέσα στις κουζίνες, θα κάναμε κάτι δικό µας. Έναν μικρό χώρο, μέσα στον οποίο θα μπορούμε µε μεράκι, να αξιοποιήσουμε την πρώτη ύλη που απλόχερα µας δίνει η ελληνική γη.
Όσο για το “Χάσικα”, που είναι και το επίθετο του σεφ και ιδιοκτήτη, προέρχεται από τη μικρασιατική αργκό και σημαίνει καλής ποιότητας, εκλεκτός, καθαρός, άσπρος, ξεκάθαρος.
ΜΠΑΡ
Τα περισσότερα μοναχοπαίδια παραπονιούνται και παρακαλούν τους γονείς τους για ένα αδελφάκι.
Έτσι έγινε και με την οικογένεια του Hasika!
Τον Ιανουάριο του 2022 δημιουργήθηκε το HASIKA BAR H17, ώστε κανένα πιάτο του εστιατορίου να μην μείνει ποτέ ασυνόδευτο..!
Η δύναμη των οσμών και των γεύσεων να ξυπνούν αναμνήσεις και συναισθήματα ήταν, είναι και θα είναι η πηγή της έμπνευσής μας.